VR spelen du måste testa

  • av

VR headsetet är en grymt bra uppfinning som funnits i ett par år nu. De som har ett VR headset har förmodligen kört igenom ett antal spel och behöver lite nya tips på spel att testa. Därför har vi gjort denna lista med fem olika VR spel vi anser är värda att testa. 

Superhot VR

Supershot VR är ett grymt roligt och fartfyllt spel för dig som föredrar FPS spel. Spelet har funnits enda sedan 2013 och kommit en bra bit på vägen med ständig utveckling och förbättring. Spelet är gjort för VR och inlevelsen samt känslan finns verkligen där.  

Skyrim VR

Är du som oss och har plöjt Skyrim otroligt många timmar i början utav din gamingkarriär kommer du att älska VR versionen. Spelet känns precis som gamla Skyrim och väcker många roliga minnen från förr. Det skiljer sig lite från de typiska Skyrim spelen i och med att det är VR, men trots detta finns känslan forfarande där. 

Resident Evil 7: Biohazard

Vill du ha lite puls i spelandet? Då måste du testa Resident Evil 7: Biohazard VR, detta spelet är ett skräckspel som verkligen inte passar alla. Till att börja med är detta spelet redan läskigt som det är utan ett VR headset, men med detta på blir spelet trippelt så läskigt. Viktigt att påpeka är att jumpscares i VR är en helt annan sak jämfört med en vanlig skärm. 

Batman: Arkham VR

Batman är en seriehjälten alla känner till och många har förmodligen spelat spelet och sett filmerna flertalet gånger. Spelet i VR version är sjukt bra och något som vi verkligen rekommenderar. Tiden går förbi fort och storylinen är verkligen bra. 

Minecraft VR

Ett av de bästa spelen genomtiderna finns givetvis även som VR. Vi vet att det inte finns så mycket att säga om minecraft eftersom de flesta har spelat det tidigare. Men värt att nämna är att det är sjukt bra omväxling från det vanliga minecraft man känner till. Att springa ifrån monster och gräva i gruvan är en helt annan sak i VR och måste testas. 

Photo by XR Expo on Unsplash